Ένα Mobile site, είναι μια έκδοση της ιστοσελίδα σας σχεδιασμένη για να είναι συμβατή με όλες τις σύγχρονες συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet που διαθέτουν πρόσβαση στο internet.

Ένα λάθος που κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων είναι η αντίληψη ότι το website τους εμφανίζεται κανονικά και στα κινητά τηλέφωνα.

Στα πλεονεκτήματα ενός Mobile Site συγκαταλέγονται τα ακόλουθα:

Ευχρηστία: Οι επισκέπτες σας, δεν χρειάζεται να κάνουν "zoom" για να δούν το περιεχόμενο του site σας.  Το περιεχόμενο, είναι ευδιάκριτο και τα "menu" που έχετε, μπορούν να πατηθούν εύκολα σε κινητά αφής. 

Γρήγορο: Ένα Mobile site είναι πολύ πιο γρήγορο από ένα απλό Website

Άμεση εξυπηρέτηση: Παρέχετε άμεσα στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες που έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα, όπως να σας καλέσουν ή να σας στείλους sms, πατώντας απλά ένα κουμπί. 

Μεγαλύτερο κοινό: προσβασή από περισσότερες συσκευές.

Εύρεση γεωγραφικής θέσης: Επίσης, για τοπικές επιχειρήσεις, μπορούν οι επισκέπτες σας, μέσω της τεχνολογίας που έχουν τα τηλέφωνα, να δούν πόσο κοντά βρίσκεται η επιχείρησή σας και να καθοδηγηθούν σε εσάς. 

 

Γενικά, τα Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Site κατάλληλα σχεδιασμένου για χρήστες κινητών τηλεφώνων, είναι αμέτρητα, με βασικό σκοπό την άνετη και ευχάριστη περιήγηση των επισκεπτών σας στο site σας, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.