BLOG

BLOG (10)

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα στον χώρο της τεχνολογίας... Πάντα με την βοήθεια και την επιμέλεια της ιστοσελίδας CPTECHFORYOU.

Xbox One S τον Αύγουστο με 40% μικρότερο μέγεθος, 4K video και τιμή $299

Jun 14, 2016

Πλήρης επιβεβαίωση της διαρροής που είχαμε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη Microsoft να ανακοινώνει άμεσα στην παρουσίαση της στα πλαίσια της έκθεσης E3, τη slim έκδοση του Xbox One, προσθέτοντας το S (slim) στην ονομασία.

Όπως ανέφεραν οι χθεσινές πληροφορίες, το Xbox One S έρχεται με 40% μικρότερο μέγεθος από την τωρινή κονσόλα, με το τροφοδοτικό να περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Xbox, μέσα στην παιχνιδοκονσόλα. Η νέα κονσόλα όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει σε άσπρο χρώμα ενώ θα μπορεί να τοποθετηθεί και κάθετα όπως το Xbox 360. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, φέρνοντας τις ίδιες επιδόσεις με το προηγούμενο μοντέλο.

e53980fc2e150f293366bf5b2535e3ad

διαβάστε περισσότερα

 

Meizu m3s. Με οθόνη 5 ιντσών, octa-core processor και fingerprint scanner σε εξαιρετική τιμή αγοράς

Jun 14, 2016

Μία μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το Meizu m3 αποτελεί η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας που μόλις ανακοινώθηκε, το Meizu m3s.

Meizu-m3s2-640x348

Πρόκειται για μία νέα συσκευή που διαθέτει μεταλλικό σώμα και ακόμη οθόνη 5 ιντσώνανάλυσης720p με 2.5D glass, Mediatek MT6750 chipset με οκταπύρηνη Cortex-A53 CPU, Mali-T860 GPU, επιλογή ανάμεσα σε 2GB RAΜ/16GB ή 3GB RAM/32GB (και οι δύο επεκτάσιμες μέσω microSD). Οι κάμερες του m3s έχουν ανάλυσης 13 και 5MP, ενώ η μπαταρία φτάνει τα 3.020mAh. Οι διαστάσεις του είναι 141,9 x 69,9 x 8,3 χιλιοστά, ενώ υποστηρίζει ακόμη 4G LTE, dual-band Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS και GLONASS και διαθέτειαισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων mTouch 2.1. Το λειτουργικό που τρέχει είναιAndroid 5.1 με Flyme OS.

διαβάστε περισσότερα

 

To OS X μετονομάζεται σε macOS και η Apple μας συστήνει την έκδοση Sierra!

Jun 14, 2016

Νέα έκδοση του OS X γνωρίζουμε σε κάθε WWDC της Apple, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν… λιγάκι διαφορετικά. Κι αυτό γιατί έχουμε και αλλαγή ονομασίας για το λειτουργικό που, μετά από 15 χρόνια, από OS X γίνεται macOS, ώστε να ταιριάζει με τις υπόλοιπες ονομασίες των λειτουργικών της αμερικανικής εταιρείας (iOS, watchOS και tvOS).

Η Apple μας κάνει μία πρώτη γνωριμία με το macOS Sierra που ανάμεσα στις νέες λειτουργίες του περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη υποστήριξη της Siri στους υπολογιστές Mac, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο μ’ αυτόν που έχουμε γνωρίσει στο iOS. Κάνοντας click στο εικονίδιο της Siri στο dock ή το menu bar, μπορείτε να αναζητήσετε φωνητικά προγραμματισμένα ραντεβού, να συντάξετε γραπτά μηνύματα, να ανοίξετε εφαρμογές, να αναζητήσετε ώρες ταινιών και αθλητικών γεγονότων, όπως θα κάνατε με το iPhone ή το iPad σας. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία στο Mac σας, αλλά και να σώσετε συζητήσεις στο Mac Notification Center.

Επιπλέον, το «παρών» δίνει και ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό που αποκαλείταιAuto Unlock to the Mac και σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε τον υπολογιστή σας απλά με τη βοήθεια του Apple Watch σας.

macos-sierra

διαβάστε περισσότερα